Algemene voorwaarden workshops

1: Toepasselijkheid

1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops, naaiateliers en cursussen die worden georganiseerd door Atelier Linabo.
1.2 Workshops gegeven door Atelier Linabo, maar georganiseerd door derden, vallen onder de algemene voorwaarden van de organisator.

 

2: Inschrijvingen

2.1 Alle workshops en cursussen worden gegeven onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
2.2 Inschrijven kan via de website of in de winkel. Een inschrijving is pas definitief na het betalen van het volledige bedrag. Dit kan via de website bij inschrijving via online betaling of in de winkel via Bancontact, Payconiq of cash.
2.3 Per inschrijving zijn maximum 8 plaatsen beschikbaar. In bepaalde situaties (intensieve workshops, pandemieën…) beperken wij het aantal deelnemers tot 4. Van zodra de workshop vol zit, wordt de online inschrijving stopgezet. Wenst u zich op de reservelijst te zetten, dan kan dit door uw gegevens via mail door te sturen, naar [email protected].
2.4 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

 

3: Materialen
3.1 Bij het volgen van een workshop, cursus of naaiatelier, zijn de materialen en benodigdheden niet inbegrepen, tenzij anders aangegeven bij de betreffende workshop.
3.1 Tijdens een workshop, cursus en naaiatelier zijn enkel stoffen en benodigdheden toegelaten, die worden aangekocht bij Atelier Linabo.

 

4: Annulering door deelnemer

4.1 Annuleren dient via e-mail te gebeuren.
4.2 Annuleren voor een workshop of cursus:
Bij annulering tot 7 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt € 10,- administratiekosten aangerekend.
Bij annulering vanaf 7 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelnamegeld in rekening gebracht.
Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt geen geld teruggeboekt.
4.3 Annuleren voor een naaiatelier:
Annuleren voor een naaiatelier kan kosteloos (geen administratiekosten) tot 7 dagen voor aanvang van het naaiatelier.
Bij annulering vanaf 7 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelnamegeld in rekening gebracht.
Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt geen geld teruggeboekt.
4.4 Zelf vervanging zoeken voor de workshop mag, onder voorwaarde dat u de gegevens van de nieuwe deelnemer vooraf meedeelt.
4.5 Bij afwezigheid wegens ziekte of quarantaine, wordt het deelnamegeld niet terugbetaald, maar kan u de workshop, in overleg, op een ander moment inhalen, na het voorleggen van een medisch attest.
4.6 Tijdens uitzonderlijke situaties (pandemie, uitzonderlijke weersomstandigheden, …) houden wij ons aan de opgelegde regels van de overheid. Dit betekent dat workshops enkel worden terugbetaald als de overheid ons verplicht om onze werking stop te zetten.

 

5: Annulering door Atelier Linabo

5.1 Atelier Linabo behoudt zich het recht een workshop te allen tijde af te gelasten. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld teruggestort aan de klant. Het afgelasten van een workshop kan geen recht op schadevergoeding doen ontstaan in hoofde van de klant.

 

6: Aansprakelijkheid

6.1 Atelier Linabo aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.
6.2 Atelier Linabo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het bevuilen of beschadigen van kledij tijdens de workshop.

 

7: Cursus- en beeldmateriaal

7.1 Cursussen en beeldmateriaal zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen in geen geval gekopieerd, gereproduceerd of worden vermenigvuldigd en openbaar gemaakt worden.
7.2 Foto’s nemen van de verschillende stappen als ondersteuning mag, maar enkel voor persoonlijk gebruik, deze foto’s mogen in geen geval verder worden gedeeld. Foto’s van resultaten mogen wel gedeeld worden.
7.3 Tijdens de workshops worden af en toe foto’s gemaakt, u wordt hiervan steeds op de hoogte gesteld en als u herkenbaar op de foto staat, wordt uw mondelinge toestemming gevraagd.

 

8: Klachten

8.1 Als u een klacht heeft over de workshop of cursus, dan kan u deze steeds via mail aan [email protected] formuleren.

Wij bekijken deze klacht en proberen deze voor u op te lossen, indien gegrond.
8.2 Een klacht is geen reden tot terugbetaling van de workshop.
8.3 Deelnemers die hinder veroorzaken tijdens een workshop of cursus kunnen geweigerd of verwijderd worden tijdens de workshop of cursus. De deelnemer krijgt hierbij geen vergoeding of terugbetaling.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »